Harmonie en balans zijn de essentiële concepten van Feng Shui – een mooie oosterse filosofie – die legt uit hoe je je huis optimaal kan inrichten en daarmee je welzijn kan verbeteren. Dat klinkt misschien ingewikkeld of duur, maar dat is het dus niet.

Je hoef niet je hele huis om te gooien. Met de juiste veranderingen kan je vaak al veel bereiken. En je merkt het effect gelijk; de sfeer in je huis verbetert, je slaapt beter, je hebt zin in je dag en om aan de slag te gaan.

*
Programma:
*

Ik geef eerst een toelichting op Feng Shui  en de 5 Elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. We verkennen de kleuren, materialen en vormen van elk van de 5 elementen.

Verder verdiepen ons in de werking van de Bagua – de zogenaamde energie kaart van je huis.

Met veel praktische voorbeelden en oefeningen laat ik je in deze workshop zien hoe je specifieke veranderingen in elke kamer van je huis kunt aanbrengen.

Wat de workshop speciaal maakt, is de berekening van je persoonlijke energie elementen. Dat doen we aan de hand van je geboortedatum. Persoonlijke energie-elementen verschaffen de informatie over hoe de energie van de 5 elementen aanwezig is in het karakter.

Het helpt ontdekken en laten inzien wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en meer balans te creëren in je persoonlijke omgeving en in je leven.

Wat kan je verwachten:

🔥  Je krijgt inzicht in je eigen energie element

🔥  Je leert welke veranderingen je in je huis helpen om beter energie stroom te creëren, zodat je beter in je vel zit, plezier, creativiteit, vreugde en welvaart kan ervaren.

  1. Graag wil ik als voorbereiding je geboortedatum ontvangen.
  2. Elke deelnemer krijgt workshop materiaal mee.

Schrijf je in!   Ik zie je graag in mijn workshop 🙂

Maximaal 6 deelnemers

🌿 🌿 🌿

Datum:

2o November           15.00 – 17.45

Prijs:  45,-  

Locatie: 

Waterloop 21, 2614 XC Delft

Inschrijven:

sms Darina 06-104 988 56