Harmonie en balans in je huis heeft een verbazingwekkend positief effect op je gezondheid en welzijn.

Wil je graag een huis dat in balans is?
In deze workshop leer je deze twee krachtige principes toe te passen in je eigen huis.
Je hoef niet je hele huis om te gooien. Met handige veranderingen kan je vaak al veel bereiken. Je merkt het effect gelijk; de sfeer in jouw huis verbetert, je slaapt beter, je hebt zin in je dag en om aan de slag te gaan.

Harmonie en balans zijn de essentiële concepten van Feng Shui – een mooie oosterse filosofie – die legt uit hoe je je huis optimaal kan inrichten en daarmee je welzijn kan verbeteren. Dat klinkt misschien ingewikkeld of duur, maar dat is het dus niet.

In de workshop geef ik eerst een toelichting op Feng Shui en de 5 Elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. We verkennen de kleuren, materialen en vormen van elk van de 5 elementen.

Verder verdiepen ons in de werking van de Bagua – de zogenaamde energie kaart van je huis en samen kijken we hoe jij harmonie en balans kan creëren in jouw persoonlijke woonomgeving.

Ik gebruik daarbij veel praktische voorbeelden.

Een waardevolle toevoeging en wat deze workshop speciaal maakt, is de berekening van je persoonlijke energie elementen. Dat doen we aan de hand van je geboortedatum. De persoonlijke energie-elementen verschaffen de informatie over hoe de energie van de 5 elementen aanwezig is in het karakter en hoe de levensenergie Chi zich door jouw leven beweegt.

Het helpt patronen te ontdekken en laten inzien wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en meer balans te creëren in je leven.

Wat kan je verwachten:

🔥  Je krijgt inzicht in je eigen energie element

🔥  Je leert welke veranderingen je in je huis helpen om beter energie stroom te creëren, zodat je beter in je vel zit, plezier, creativiteit, vreugde en welvaart kan ervaren.

🔥  Je leert de meest gemaakte fouten bij het inrichten van een huis te voorkomen.

  1. Graag wil ik als voorbereiding je geboortedatum ontvangen.
  2. Elke deelnemer krijgt workshop materiaal mee.

Schrijf je in ! Ik zie je graag in mijn workshop 🙂

Maximaal 6 deelnemers

🌿 🌿 🌿

Datum:

2 oktober          15.00 – 17.30

Prijs:  45,-  

Locatie: 

Waterloop 21, 2614 XC Delft

Inschrijven:

sms Darina 06-104 988 56