Hoe kunnen we ons huis meer rustgevend maken en lekker laten ruiken?

Wij laten ons inspireren door Feng Shui.

Feng Shui gaat over het creëren van een harmonieuze en fijne woonomgeving met als doel de belangrijke aspecten van het leven zoals liefde, welzijn, welvaart en geluk positief te beïnvloeden.

In deze workshop leg ik het meest belangrijke concepten van Feng Shui uit,  en ik geef veel praktische tips over de inrichting van je huis. Ik gebruik visueel materiaal, foto’s en praktische voorbeelden.

Je leert het meest gemaakte fouten bij het inrichten van een huis te voorkomen, harmonie en balans creëren, en je ontdekt hoe je je slaapkamer kan inrichten zodat dat je beter slaapt en goed uitgerust wakker wordt.

Verder zullen we de eigenschappen van de meest populaire etherische oliën doornemen. We kijken naar de verschillende manieren waarop je de kracht van de oliën kan gebruiken voor goede Feng Shui-energie in je huis: aroma lampen, diffuser, geurstokjes of heerlijk ruikende natuurlijke geurkaarsen.

We gaan samen verschillende geuren uitproberen en de bijbehorende emoties onderzoeken.

Als je nieuw bent in de wereld van essentiële oliën, is dit de meest ideale workshop om mee te doen. Het geeft je een waardevolle uitleg, praktische tips veel inspiratie voor het meest effectieve en plezierige manier om aromatische oliën in je huis te gebruiken.

Schrijf je in!

Datum:

27 November 2022

Tijd:

15:00 – 17:45

Prijs:  45,-  

Locatie: 

Waterloop 21, Delft  

Register:

sms Darina 0 6 104 988 56 of

Email darina@feng-shui-design.nl