Balans in je huis – Balans in jezelf

Balans in je huis

Is je huis meer in balans, dan word jij het ook.

Omgeving heeft een groot invloed op hoe je je voelt.  Zonder goede balans kan een kamer een ongemakkelijk gevoel geven. Balans is iets waar we altijd aan denken als we een huis inrichten.

Een huis waar je je lekker voelt, een woonomgeving vol goede energie, harmonie en rust, dat willen we toch allemaal?

🌿

Doe mee met deze workshop en ontdek de verrassende mogelijkheden wanneer je de wijsheid van Feng Shui en vijf elementen gebruikt om veranderingen in je huis aan te brengen.

Je krijgt praktische tips voor elke kamer van je huis en veel inspiratie om aan de slag te gaan.

Je hoeft niet je hele huis om te gooien.
Met de juiste veranderingen kan je veel bereiken. Je merkt het effect gelijk; de sfeer in jouw huis verbetert, je slaapt beter, je hebt zin in je dag en om aan de slag te gaan.

Programma:

1
Toelichting op Feng Shui en de 5 Elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal – De kleuren, materialen en vormen van elk van de 5 elementen. We kijken naar hoe je deze in elke kamer van je huis kan gebruiken en toepassen zodat er balans ontstaat.

2
Je verdiept je in de persoonlijke energie elementen – en dat maakt deze workshop bijzonder en speciaal.
Persoonlijke energie elementen verschaffen informatie en inzichten over hoe de energie van de 5 elementen aanwezig is in je karakter. Dit helpt patronen te ontdekken en te laten inzien wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en welke veranderingen in je huis nodig zijn.

Wat kan je verwachten:

🔥 Je krijgt inzicht in je eigen energie element

🔥 Je leert welke veranderingen je in je huis helpen om meer balans, plezier, creativiteit en vreugde in het leven te ervaren.

🔥 Wanneer je hiermee aan de slag gaat, creëer je niet alleen meer balans in je persoonlijke omgeving, maar ook in je leven.

Ik zie je graag in mijn workshop 🙂

Schrijf je in!

  1. Graag ontvang ik als voorbereiding je geboortedatum.
  2. Elke deelnemer krijgt het workshop materiaal mee.

Datum: 
Zondag 10 maart  15.00 – 17.45

Prijs:  45,-

Locatie: 
Waterloop 21, 2614 XC Delft
Inschrijven:
sms Darina 06-104 988 56