25 November – Zuiveren van je huis van negatieve en remmende energieën

Het zuiveren van je huis van negatieven en remmende energieën 

Je huis schoon hebben en ervoor zorgen dat de energie in je huis positief en sprankelend is, is de krachtige daad van zelfliefde.

Stel je voor dat je je kleding of jezelf een tijdje niet zou wassen, hoe zou je je daardoor voelen en welke invloed zou dat op je stemming hebben?

Het opruimen van rommel en schoonmaken werkt met de ‘zichtbare dingen’ (zoals je fysieke spullen), maar het zuiveren van ruimte richt zich op de ‘onzichtbare dingen’ (energetische stress, negatieve denkpatronen, emotionele lading, verstoringen in de omgeving) die ervoor kunnen zorgen dat je je overweldigd, vastgelopen of uit je evenwicht voelt. Het zuiveren van je huis van negatieven energieën harmoniseert en balanceert het huis op zeer diepe niveaus.

In deze bijzondere gecombineerde workshop kijken we samen hoe je stagnerende en negatieve energie uit je huis kunt opruimen, zodat jouw huis weer helder en sprankelend aanvoelt.

Na afloop ontvang je een zachte klankbad om de dag mee af te sluiten.

Voor wie is deze workshop?

  • Voor iedereen die ervoor wil zorgen dat zijn huis en persoonlijke ruimte altijd gevuld zijn met goede energie
  • Voor iedereen die zich thuis gelukkiger wil voelen

Ben je net verhuisd en wil je de ruimte energetisch reinigen?

Woon je al langer in je huis, maar merk je de laatste tijd dat een aantal zware energieën spanning veroorzaken, stemmingswisselingen, dingen die kapot gaan, of heb je gewoon de behoefte om je huis energetisch te reinigen?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou! 

Darina is een ervaren Feng Shui consultant gevestigd in Delft. Ze helpt mensen huizen in te richten die de kwaliteit van leven verbeteren, de ziel verheffen en waardigheid geven.

Teodora is een internationaal gecertificeerde healer die individuele sessies (een combinatie van geluid, energie, kleur en vibratieacupunctuur) en groepsklankschalen meditaties verzorgt in Amsterdam. Meer informatie over Teodora: website  en  Teodora Instagram.

De workshop is in het Engels maar absoluut geschikt voor iedereen. Nederlandse vertaling is beschikbaar.

Wat neem je mee naar huis na deze workshop?

  1. Je begrijpt de energieconcepten van Feng Shui
  2. Je leert en oefent verschillende manieren (benaderingen) van energetisch opruimen van de ruimte met geluid en trillingen ondersteund door extra elementen zoals Palo Santo, Salie, Smudging, zout, kleur en visualisatie
  3. Je ervaart een prachtige demonstratie van verschillende klank instrumenten (Tibetaanse kommen, Koshi Chimes, Tingsha Bells en veel meer).

De gebruikte instrumenten zijn traditionele instrumenten die worden gebruikt bij meditatiebeoefening, rituelen en genezing. Hoewel we geen geluid kunnen zien, bewegen de trillingen door de ruimte en hebben invloed op alle materie. Ze zijn geweldige hulpmiddelen om de ruimte te reinigen.

Geluid met een lage of hoge toon kan negatieve energie in je huis doorbreken en omzetten in positieve energie, terwijl het een zacht helend proces voor de bewoners genereert.

Kom nieuwsgierig met een open mind. Wij heten je welkom om met ons mee te gaan op deze prachtige reis vol betoverende muziek. 

Datum: 25 November 2023

Tijd:  15.00 -17.15

Prijs:  29,-  euro

(Speciale introductieprijs, standaard prijs is 45,-)

Locatie: Waterloop 21, Delft

Aanmelden:
sms Darina 0 6 104 988 56 of
Email darina@feng-shui-design.nl