Er zijn verschillende manieren waarop je de kracht van de etherische olieen kunt gebruiken voor goede Feng Shui-energie in je huis.

Hoe kunnen we ons huis meer rustgevend maken?  Zodat we rust van binnenuit kunnen ervaren.  Wij laten ons inspireren door Feng Shui:

Feng Shui is een 3000 jaar oude leer over het creëren van een harmonieuze en fijne woonomgeving met als doel de belangrijke aspecten van het leven zoals liefde, welzijn, welvaart en geluk positief te beïnvloeden.

In deze workshop worden Feng Shui tips uitgelegd over de inrichting van je huis aan de hand van veel foto’s en praktische voorbeelden. Vervolgens zullen we de eigenschappen van de meest populaire etherische oliën bekijken en kiezen welke je in je huis en/ of werkruimte zou willen gebruiken.

Het kan heel rustgevend werken als je prettige, bekende geuren waarneemt. Allerlei functies kunnen door geuren gestimuleerd worden, bijvoorbeeld ontspanning, geluksgevoel, spijsvertering, concentratie of een sensueel gevoel.

Je krijgt veel inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.

Datum:

16 Maart 2019

Tijd:

15:00 – 17:30

Prijs:  35,-  

Locatie: 

Saktiisha Yoga, Javastraat 12, Den Haag  

Register:

bij Saktiisha Yoga  Link Registration

or sms Darina 0 6 104 988 56 of