Omana is een heerlijke plek aan zee verscholen in de duinen waar je kunt genieten van comfort, rust, privé zwembad en uitgebreide services.  

Doe mee met onze inspirerende workshop in deze prachtige omgeving!  

Ontdek hoe Feng Shui je kan helpen om je beter in je eigen huis te voelen. Het kan je leven veranderen.

Ons huis is een plek waar we kunnen ontspannen en ons kunnen terugtrekken. Daarbij wil je wellicht ook van je huis kunnen genieten. Soms is het een plek waar we dit gevoel helaas niet ervaren. Het voelt er chaotisch, de plek maakt ons moe en het berooft ons van onze eigen waardevolle energie.

De manier waarop we ons huis inrichten heeft invloed op onze stemming en welzijn, ons energieniveau en de motivatie om te handelen. Door zorgvuldige keuzes van de indeling van de kamers – van keuken tot kantoor, kan jouw gezondheid, financiën en zelfs relaties verbeteren.

Met deze workshop willen we jou helpen om harmonie en balans te creëren binnen het huis.

We beginnen met de basisprincipes van Feng Shui. Daarna zullen we de indeling van de kamers, kleuren en materialen onder de loep nemen. Je zult veelvoorkomende fouten in het interieur weten te vermijden die het energieniveau negatief weten te beïnvloeden. En weten welke specifieke delen van jouw huis je stemming positief zullen beïnvloeden.

Datum:

26 Mei 2019

Tijd:

13:00 – 14:30

Prijs:  37,50 –  (inclusief free parking, entrance spa, vruchten en thee) 

Locatie: 

Omana at Oscars, Gevers Deynootweg 205, Scheveningen, www.omana.nl 

Register:

Omana 06 1650 8395