Hoe kunnen we ons huis meer rustgevend maken?

Zodat we rust van binnenuit kunnen ervaren.

Wij laten ons inspireren door Feng Shui, een 3000 jaar oude leer uit China, over het creëren van een harmonieuze woonomgeving met als doel de belangrijke aspecten van het leven zoals liefde, welzijn, welvaart en geluk positief te beïnvloeden.

In deze workshop leg ik het meest belangrijke concepten van Feng Shui uit. Met behulp van van visueel materiaal, foto’s en praktische voorbeelden leer je het meest gemaakte fouten bij het inrichten van een huis te voorkomen. Je leert harmonie en balans te creëren in je eigen huis. Je leert je slaapkamer zodanig in te richten dat je beter slaapt en goed uitgerust wakker wordt.

We bekijken samen de eigenschappen van de meest populaire etherische oliën en kiezen welke je in je huis zou willen gebruiken.

Ik leg je uit verschillende manieren waarop je de kracht van de etherische oliën kunt gebruiken voor de goede Feng Shui-energie in je huis, bijvoorbeeld aroma lampen of diffuser. Allerlei functies kunnen door geuren gestimuleerd worden, bijvoorbeeld ontspanning, spijsvertering, concentratie of een sensueel gevoel. Ook onze emoties worden door geuren beïnvloed.

Je krijgt een klein cadeautje mee en veel inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan.

Datum:

25 Januari 2020

Tijd:

15:00 – 17:00

Prijs:  35,-  (inclusief klein cadeuatje)

Locatie: 

Waterloop 21, Delft  

Register:

sms Darina 0 6 104 988 56 of

Email darina@feng-shui-design.nl