Kom naar OPEN Dag bij Saktiisha YOGA in Den Haag en doe mee met deze inspirerende workshop!

Wij laten ons inspireren door Feng Shui: Feng Shui is een 3000 jaar oude leer over het creëren van een harmonieuze en fijne woonomgeving met als doel de belangrijke aspecten van het leven zoals liefde, welzijn, welvaart en geluk positief te beïnvloeden.

In deze workshop worden het meest belangrijke concepten van Feng Shui uitgelegd over de inrichting van je huis.  We zullen vervolgens de eigenschappen van de populaire etherische oliën bekijken en kiezen welke je in je huis en/ of  je werkruimte wilt gebruiken. Allerlei functies kunnen door geuren gestimuleerd worden, bijvoorbeeld ontspanning, geluksgevoel, Focus, concentratie, spijsvertering, maar ook en sensueel gevoel. Je krijgt veel inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.

Deze workshop is in het Engels !

Datum:  12 Januari 2020

Tijd:  15:00 – 15:45

Prijs:   gratis   

Locatie: Saktiisha Yoga, Javastraat 12, Den Haag  

Register:

Website van Saktiisha YOGA  https://saktiisha.com