Hoe kunnen we ons huis meer rustgevend maken?

Zodat we rust van binnenuit kunnen ervaren.

Wij laten ons inspireren door Feng Shui:

Feng Shui is een 3000 jaar oude leer over het creëren van een harmonieuze en fijne woonomgeving met als doel de belangrijke aspecten van het leven zoals liefde, welzijn, welvaart en geluk positief te beïnvloeden.

In deze workshop leg ik het meest belangrijke concepten van Feng Shui uit en geef ik veel praktische tips over de inrichting van je huis aan de hand van visueel materiaal, foto’s en praktische voorbeelden. Je leert het meest gemaakte fouten bij het inrichten van een huis te voorkomen. Je leert harmonie en balans te creëren in je eigen huis. Je leert je slaapkamer zodanig in te richten dat je beter slaapt en goed uitgerust wakker wordt.

Vervolgens zullen we de eigenschappen van de meest populaire etherische oliën bekijken en kiezen welke je in je huis en/ of werkruimte zou willen gebruiken.

Er zijn verschillende manieren waarop je de kracht van de etherische oliën kunt gebruiken voor goede Feng Shui-energie in je huis: aroma lampen, diffusers, populaire geurstokjes en heerlijk ruikende geurkaarsen in vele soorten en maten.

Het kan heel rustgevend werken als je prettige, bekende geuren waarneemt. Ook kunnen allerlei functies door geuren gestimuleerd worden, bijvoorbeeld ontspanning, geluksgevoel, spijsvertering, concentratie of een sensueel gevoel.

We gaan samen verschillende geuren waarnemen en de bijbehorende emoties onderzoeken.

Je krijgt een klein cadeautje mee en veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Datum:

25 Juli 2020

Tijd:

15:00 – 17:00

Prijs:  35,-  

Locatie: 

Waterloop 21, Delft  

Register:

sms Darina 0 6 104 988 56 of

Email darina@feng-shui-design.nl