Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
Over

Feng Shui Design

Kwam je ooit bij iemand binnen in het huis en voelde je je direct thuis?

Was het de opstelling van de meubels die een gastvrije sfeer creëerde?

Waren dat de kleuren of was dat de vorm van de kamer?

Of was het het zonlicht dat door de ramen naar binnen kwam?

Misschien kon je daar geen vinger op leggen, maar alles voelde gewoon goed.

Misschien voelde je een warme gastvrijheid of een perfecte balans tussen comfort en stijl. Heel waarschijnlijk heb je “goede Feng Shui energie ervaren”.

Living Room -02
Plants-04
brandon-morgan-32883-min
Jakai 2
woonkamer 9
At home 4 july - 10aaa
HomeOffice5
Bedroom March
Image- 23
Workshop -6 juli
breather-196135-min.jpg
good energy

Diensten

Gesprek

Om kennis te maken met het potentieel van Feng Shui
Lees meer Lees meer
Amsterdam, Buildings, Office

Kantoorruimte in Amsterdam, Toren van het WTC World Trade Center

Read more

Feng Shui Interieur Advies

Specifieke vragen over de woonsituatie of over de herinrichting van een kamer of over een verbouwing
Lees meer Lees meer
Volksuniversiteit oktober 2019

Feng Shui Advies uitgebreid

Dit onderdeel bevat de analyse van de hele woning of een appartement
Lees meer Lees meer

Key Metrics

74

Workshops

480

Deelnemers workshops

620

Tips voor huis

Over Darina

Darina Veen-Kaššová
Darina Veen-Kaššová
Oprichtster

Afgestudeerd in Bouwfysica aan de Civiele Techniek van de Technische Universiteit was ik mij al vroeg bewust van de invloed van gebouwen en huizen op mensen en hun gezondheid.
Bouwfysica is de toegepaste wetenschap binnen de bouwkunde. Het onderzoekt effecten van licht, warmte, lucht, vocht en geluid op de binnenklimaat van huizen en gebouwen. Om een optimaal binnenklimaat te bereiken worden de wetenschappelijke theorieën gebruikt over de juiste temperatuur, akoestiek en lichttechniek. Dit alles met als doel het welbevinden van mensen.

klik Interview Volksuniversiteit Den Haag, door Marianne Timmer

De leer van Feng Shui gaat verder. Het beschrijft het principe dat alles wat ons omgeeft uit energie bestaat, niet zo zeer in de zin van elektriciteit, maar die universele kracht die de wereld in beweging brengt en waarvan de oorsprong en aard in de onderzoekscentra voor fysica ijverig worden onderzocht. Deze fijnstoffelijke materie, waaruit de gehele kosmos bestaat, stroomt ook in ons, om ons heen en in onze huizen.
Met behulp van Feng Shui kan deze energie optimaal aan het stromen worden gebracht. Dat kan in ons innerlijk gebeuren door positieve gedachten en gevoelens, wat direct van invloed is op onze gezondheid. Het kan echter ook in de leefomgeving, in het gebouw en in het huis, wat ons welzijn en geluk in ruimere zin beïnvloedt.

Twintig jaar geleden kwam ik in contact met een architecte werkzaam in Zwitserland. Ik kreeg van haar een boek over Feng Shui. Met mijn technische achtergrond was ik aanvankelijk argwanend ten opzichte van deze leer. Als goede onderzoeker wilde ik er toch graag meer over weten. Ik ging op zoek naar meer informatie. Hoe meer ik erover te weten kwam, hoe meer deze oosterse filosofie mij fascineerde. Mijn kennis van bouwfysica bood mij een goed middel om diverse informatie over Feng Shui te interpreten. Het hielp mij om de leer van Feng Shui beter te begrijpen.

Ik besloot een gecertificeerde opleiding Feng Shui aan de Chinese Academie Qing-Bai te volgen en die heb ik met succes afgerond.
In mijn werk wil ik graag Feng Shui dichter bij de mensen brengen, deze oeroude filosofie van alle bijgeloof ontdoen en laten zien dat het in onze Westerse cultuur toegepast kan worden met die hulpmiddelen en maatregelen die afgestemd zijn op onze leefgewoontes.

Mijn radio Interview

Interesse?

Neem contact op!