Over Fen Shui Design
Darina

Darina Veen-Kaššová
Founder

Afgestudeerd in Bouwfysica aan de Technische Universiteit in Slowakije onderzocht ik in mijn studie de effecten van licht, temperatuur, vocht en geluid (akoestiek) op het binnenklimaat van huizen en gebouwen.

Na mijn bouwfysicastudie kreeg ik een boek over Feng Shui. Als een goede onderzoeker wilde ik er graag meer over weten. Het fascineerde mij, ik verdiepte me er steeds verder in. Uiteindelijke ben een gecertificeerde opleiding gaan volgen aan de Chinese Academie ‘Qing-Bai‘ in Amersfoort.

In Feng Shui draait alles om harmonie, evenwicht en de levensenergie Qi. Het doel is om je leef- of werkomgeving zo aan te passen dat deze levensenergie Qi optimaal kan stromen, wat de welzijn, gezondheid en geluk in positieve zin beïnvloedt. In mij werk wil ik laten zien dat deze mooie tijdloze oosterse filosofie ons goed kan helpen en in onze westerse cultuur toegepast kan worden. Ik combineer wetenschap en spiritualiteit. Kennis, enthousiasme, en warme persoonlijkheid zijn de magie achter mijn succes.

“Succesvol ontworpen en ingericht huis bestaat uit gelijke delen van vorm en functie – en hopelijk een beetje magie.”

Wil je meer weten over mijn persoonlijke ondernemersreis? Kijk hier een korte  YouTube interview met mij (ca 20 minuten) YouTube interview

🌿🌿🌿

Laat je inspireren door mijn workshops   of boek direct een persoonlijke consult over jouw interieurinrichting.

Hulp of advies nodig?

Bel mij of laat je contactgegevens en je vraag achter. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Dat is meestal dezelfde of de volgende dag.

Wil je met mij praten over jouw woonsituatie? Boek een gratis online sessie of (telefonisch) gesprek van 20 minuten.  Book gratis sessie

Radio Interview with me by Dutch Buzz about Feng Shui

Elke keer als je iets verandert in je huis ben je eigenlijk, bewust of onbewust, met Feng Shui bezig!

Een heel andere kleur op de muur van een kamer kan al veel veranderen. Je bank in de woonkamer een andere plaats geven ook. Een goede sfeerbalans, diverse lichtbronnen, optimale opstelling van de meubels, een gezonde plant naast het raam of verse bloemen in een vaas kunnen al effect hebben op de energie in je huis.

Bewust zijn van je spullen en het opruimen van je leefomgeving zodat de energie beter kan stromen helpt direct.

Producten

Oriëntatie gesprek

Kennis maken met mij en met de mogelijkheden van Feng Shui

Workshops

Inspirerende workshops

Lees meer

Workshop november 2022_4

Consult

Advies over een woonsituatie of een complete verbouwing

Lees meer

Image 11

Interesse?

Neem contact op!