Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
Over

Feng Shui Design

Over Darina

Darina Veen-Kaššová
Darina Veen-Kaššová
Oprichtster
Ik woon en werk in Delft; en ben afgestudeerd in Bouwfysica aan de Technische Universiteit in Slowakije. In mijn studie onderzocht ik de invloeden van licht, warmte, lucht, vocht en geluid op het binnenklimaat van huizen en gebouwen.

Na mijn bouwfysicastudie kreeg ik een boek over Feng Shui cadeau. Als een goede onderzoeker wilde ik er graag meer over weten. Het fascineerde mij, ik verdiepte me er steeds verder in en uiteindelijke ben een gecertificeerde opleiding gaan volgen aan de Chinese Academie ‘Qing-Bai‘ in Amersfoort.

In Feng Shui draait alles om harmonie en evenwicht en de levensenergie Qi. Het doel is om de leef- of werkomgeving zo aan te passen dat de levensenergie vrij en optimaal kan stromen, wat de welzijn, gezondheid en geluk in positieve zin beïnvloedt.

Ik wil laten zien dat deze mooie oosterse filosofie in onze westerse cultuur toegepast kan worden. In mijn werk combineer ik wetenschap en spiritualiteit. Kennis, enthousiasme, en warme persoonlijkheid zijn de magie achter mijn succes. Ik maak contact met het hart van mensen en laat zien dat ze verliefd kunnen worden op hun eigen huis.

Elk echt succesvol ontworpen en ingericht huis bestaat uit gelijke delen van vorm en functie – en hopelijk een beetje magie.

”   

Laat je inspireren door één van mijn vele workshops,  of boek een persoonlijke consult over jouw interieurinrichting.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

In de pers:

1 Interview aan de Volksuniversiteit Den Haag over minimalisme en Feng Shui en over de cursussen die ik daar elke seizoen geef.

2  Het artikel in het Algemene Dagblad, November 2020 lees je hier.

3  Fotoreportage over mijn werk in de krant in de buurt Delft, januari 2022

4  Mijn artikel over een verband tussen de primaire principes van Feng Shui en die van de traditionele Chinese geneeskunde, met name acupunctuur. Acupunctueel_2021_33_LR (4)_8-9, December 2021

Wil je met mij bijpraten over jouw woonsituatie?  Boek een gratis online sessie of (telefonisch) gesprek van 25 minuten.

Mijn radio Interview

Elke keer als je iets verandert in je huis ben je eigenlijk, bewust of onbewust, met Feng Shui bezig!

Een heel andere kleur op de muur van een kamer kan al al wat beïnvloeden. Je bank in de woonkamer een andere plaats geven ook. Verschillende lichtbronnen, een goede sfeerbalans, optimale opstelling van de meubels, een mooie gezonde plant naast het raam of verse bloemen in een mooie vaas kunnen al effect hebben op de energie in je huis.

Voor je nachtrust is de juiste positie van je bed enorm belangrijk.

Bewust zijn van je spullen en het opruimen van je leefomgeving zodat de energie beter kan stromen helpt je direct.

Living Room -02
brandon-morgan-32883-min
woonkamer 9
At home 4 july - 10aaa
Image- 23
Workshop -6 juli
good energy
Light in the room
woonkamer 5
Sun shining on a white wall with a round mirror in a minimalist bedroom interior with natural, wooden furniture and beautiful green plants (Sun shining on a white wall with a round mirror in a minimalist bedroom interior with natural, wooden furniture
Romantic 1
Slaapkamer-23

Producten

Oriëntatie gesprek

Kennis maken met de mogelijkheden van Feng Shui
Boek een sessie Boek een sessie
Amsterdam, Buildings, Office

Kantoorruimte in Amsterdam, Toren van het WTC World Trade Center

Read more

Workshops

Inspirerende workshops, diverse thema's, diverse locaties over het hele land
Lees meer Lees meer
Darina Veen-2297 (1)

Consult

Advies over een woonsituatie, of een kamer of een complete verbouwing
Lees meer Lees meer

Ons succes

82

Workshops

580

Deelnemers workshops

1200

Tips voor huis

Interesse?

Neem contact op!