Acupunctuur praktijk

Acupunctuur praktijk

Den Haag, Nederland

Wat zijn de meest essentiële zaken om naar te kijken?

In de eerste plaats is er de toegang tot de praktijk; die moet vrij, uitnodigend en goed zichtbaar zijn. Elke entree en ieder entreegebied moet een prettig en gastvrij gevoel oproepen.

De ingang is erg belangrijk bij Feng Shui: het wordt ook ‘de mond van Chi’ genoemd, omdat hier de Chi-energie binnenkomt. We willen zoveel mogelijk positieve energie verwelkomen. Wanneer de Chi-energie gemakkelijk binnenstroomt, brengt het overvloed en lichtheid en daarmee ook klanten, goede kansen en succes.

Zodra we binnenkomen, zullen de indeling en de energie van de ruimte de stemming en gevoelens beïnvloeden. Doorslaggevend is de keus van de juiste plaatsing van de behandeltafel, het bureau, de opbergkasten en het zitje voor het intakegesprek. Voor de behandeltafel vermijden we de ‘onrustzone’ tussen deur en ramen. We kiezen een geborgen plek in de meest rustige zone van de kamer zodat patiënten zich goed kunnen ontspannen. Een mooi kamerscherm, met een prachtig motief, scheidt deze ruimte van de rest van de kamer en zorgt voor privacy en voor nog meer rust.

Volgens Feng Shui is voor het bureau altijd de beste plek:

  • Weg van de deur
  • Gesloten muur achter als een steun en support
  • Met maximaal overzicht over de ruimte

Dit is de zogenaamde power position in de ruimte; hier werken en leren we met de grootste concentratie. Verder harmoniseren wij de ruimte volgens het energierooster van de Bagua (energiekaart) met planten, afbeeldingen en voldoende lichtbronnen.

City
Den Haag

Land
Nederland 

Type
Praktijk 

Services
Feng Shui Interieur Advies