Brown Couch apartment Nice

Appartement in Nice

[/vc_column][/vc_row]

Appartement in Nice

Nice, Frankrijk

Ik heb een volledige analyse van de woning gemaakt en op basis daarvan mijn aanbevelingen gedaan.

De plattegrond van het huis had een zeer onregelmatige vorm. We hebben aanpassingen gedaan om ervoor te zorgen dat de energie vrij en onbelemmerd stroomt door het hele appartement. Een voorbeeld van een van de aanpassingen is de volgende:  Centrum van het huis staat altijd voor gezondheid en vitaliteit. Het moet vrij zijn van zware meubels, vreemde hoeken, trappen, muren of obstakels. We hebben de muur in de woonkamer verwijderd om een meer open ruimte te creëren.

Een ander voorbeeld is de keuken:  In de keuken heb ik de kleuren en materialen van het aarde element geadviseerd. We kozen hier voor een gele kleur voor de keuken kastjes in combinatie met een marmeren aanrecht. Ook hebben we planten en kleine boompjes op het balkon gezet, zodat hier de hout energie ( Element Hout) kon worden geactiveerd.  Dit werkt bovendien uitnodigend om naar buiten te kijken en te genieten van het mooie uitzicht op zee en op de mediterrane blauwe lucht.

Dit is natuurlijk niet alles wat ik in het appartement heb gedaan. Er zijn veel  aanpassingen geweest.  Mijn klant was blij en tevreden, ze liet mij weten dat zij erg happy was en de positieve effecten had ervaren. 

City
Nice

Land
Frankrijk

Type
Appartment

Services
Feng Shui Interieur Advies 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.