Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
Inspiratie

Kristallen

Welkom in de wereld van positieve energieën van kristallen!

Kristallen en stenen ontvingen de energie van vulkanen en de kracht van de interne beweging van de planeet gedurende miljoenen jaren. Daarom hebben ze een enorme hoeveelheid energie in zich. Deze natuurlijke energie van de kristallen pulseert de hele tijd. Verschillende experimenten bewijzen de gunstige effecten op vele levensvormen op onze planeet. De bijzondere eigenschappen van de kristallen worden gebruikt in diverse technologieën, b.v. in laserapparaten, computers, mobiele telefoons, satellieten, televisies en medische apparatuur.

Vanuit spiritueel oogpunt worden kristallen door de eeuwen heen gebruikt voor genezing en bescherming.

In Feng Shui worden kristallen veel gebruikt voor de specifieke energie of trillingen die ze in huis kunnen brengen. Bijvoorbeeld Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Daarom is hij geschikt bijvoorbeeld in de Relatie hoek van je huis.  Zwarte toermalijn en hematiet hebben sterke beschermende energieën, terwijl citrien en pyriet bevorderen zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfinzicht, beide zijn sterk inzichtgevende stenen.

Koningen, koninginnen en hogepriesters van verschillende culturen en beschavingen hebben altijd gebruik gemaakt van bijzondere energieën van kristallen.

Deze energieën en de schoonheid van de kristallen kunnen nu ook in jouw handen zijn!

Wil je meer weten over kristallen, hun eigenschappen en hoe ze te gebruiken, bezoek de website Byart Crystals

Byart Crystals is een familiebedrijf uit Brazilië, gevestigd in Amsterdam sinds 2019. Ze bieden het meest prachtige kristallen en sieraden aan. Ook kun je hier terecht voor E-learning materiaal, cursussen en consulten. Ze helpen je graag bij het vinden van de perfecte kristal of edelsteen die je de energie geeft waar je naar op zoek bent. Alle producten zijn ethisch verantwoord en helpen lokale families in Brazilië inkomsten te genereren.

Crystal 3
Crystal 6
Crystal 5
Crystal 2
Crystal 7
Crystal 4
Crystal 1
Crystal 18
Crystal 21
Crystal 11
{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.00028769572707609825,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":0}
Photo Byart