Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
Inspiratie

Kristallen

Edelstenen zijn natuurlijke mineralen met bijzondere eigenschappen die op verschillende manieren ontstaan zijn in een proces dat soms wel miljoenen jaren duurt. Ze ontvingen de energie van vulkanen en de kracht van de interne beweging van de planeet en daarom hebben een enorme hoeveelheid energie in zich.

Bijzondere eigenschappen van de kristallen zien we toegepast in diverse technologieën, b.v. in laserapparaten, computers, mobiele telefoons, satellieten, televisies en medische apparatuur.

Elke kristal heeft een eigen subtiele energie, die invloed uitoefent op lichaam en geest.

Daarom zijn kristallen (edelstenen) door de eeuwen heen gebruikt voor spirituele ontwikkeling, voor genezing en bescherming. In Feng Shui gebruiken we kristallen om de harmonie en balans thuis te herstellen. Ze brengen een specifieke energie of trillingen in je huis.

Rozenkwarts is bijvoorbeeld de steen van het hart en de liefde. Rozenkwarts  werkt in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Hij is geschikt bijvoorbeeld in de Relatie zone van je huis, zie de Bagua verdeling. Zwarte toermalijn en hematiet hebben sterke beschermende energieën, citrien en pyriet bevorderen zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfinzicht, beide zijn sterk inzichtgevende stenen.

Koningen en koninginnen, en hogepriesters van verschillende beschavingen hebben altijd gebruik gemaakt van bijzondere energieën van kristallen. Deze energieën en de schoonheid van de kristallen kunnen ook in jouw handen zijn!

Wil je meer weten over kristallen, voorbeelden en eigenschappen en hoe moet je ze gebruiken, bezoek de website Byart Crystals

Byart Crystals is een familiebedrijf uit Brazilië, gevestigd in Amsterdam.  Ze bieden het meest prachtige kristallen en sieraden aan. Je kan hier terecht voor consulten, E-learning materiaal en cursussen. Ze helpen je graag bij het vinden van de perfecte kristal of edelsteen waar je naar op zoek bent. Alle producten zijn ethisch verantwoord en helpen lokale families in Brazilië inkomsten te genereren.

Crystal 3
Crystal 6
Crystal 5
Crystal 2
Crystal 7
Crystal 4
Crystal 1
Crystal 18
Crystal 21
Crystal 11
{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.00028769572707609825,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":0}
Photo Byart