Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
Inspiratie

Kristallen

Edelstenen en kristallen hebben een enorme hoeveelheid energie in zich, ze ontvingen de energie van vulkanen en de kracht van de interne beweging van de planeet gedurende miljoenen jaren.

Deze natuurlijke energie van de kristallen pulseert de hele tijd. Bijzondere eigenschappen van de kristallen zien we in diverse technologieën, b.v. in laserapparaten, computers, mobiele telefoons, satellieten, televisies en medische apparatuur.

Vanuit spiritueel oogpunt worden kristallen (edelstenen) oor de eeuwen heen gebruikt voor genezing en bescherming.

In Feng Shui gebruiken we kristallen om de harmonie en balans thuis te herstellen. Ze brengen specifieke energie of trillingen in huis.

Rozenkwarts bijvoorbeeld is de steen van het hart en de liefde. De steen werkt in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Hij is geschikt bijvoorbeeld in de Relatie zone van je huis, zie de Bagua verdeeling. Zwarte toermalijn en hematiet hebben sterke beschermende energieën, citrien en pyriet bevorderen zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfinzicht, beide zijn sterk inzichtgevende stenen.

Koningen, koninginnen en hogepriesters van verschillende culturen en beschavingen hebben altijd gebruik gemaakt van bijzondere energieën van kristallen. Deze energieën en de schoonheid van de kristallen kunnen nu ook in jouw handen zijn!

Wil je meer weten over kristallen, voorbeelden en eigenschappen en hoe moet je ze gebruiken, bezoek de website Byart Crystals

Byart Crystals is een familiebedrijf uit Brazilië, gevestigd in Amsterdam.  Ze bieden het meest prachtige kristallen en sieraden aan. Je kan hier ook terecht voor consulten, E-learning materiaal en cursussen. Ze helpen je graag bij het vinden van de perfecte kristal of edelsteen die je de energie geeft waar je naar op zoek bent. Alle producten zijn ethisch verantwoord en helpen lokale families in Brazilië inkomsten te genereren.

Crystal 3
Crystal 6
Crystal 5
Crystal 2
Crystal 7
Crystal 4
Crystal 1
Crystal 18
Crystal 21
Crystal 11
{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.00028769572707609825,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":0}
Photo Byart