Inspiratie Kristallen

Edelstenen zijn natuurlijke mineralen met bijzondere eigenschappen, Ze zijn op verschillende manieren ontstaan in een proces dat soms wel miljoenen jaren duurt. Ze ontvingen de energie van vulkanen en de kracht van de interne beweging van de planeet en hebben daarom een enorme hoeveelheid energie in zich.

Bijzondere eigenschappen van de edelstenen en kristallen zien we toegepast in diverse technologieën, b.v. in laserapparaten, computers, mobiele telefoons, satellieten, televisies en medische apparatuur.

Elke kristal heeft een eigen subtiele energie, die invloed uitoefent op lichaam en geest. 

Daarom zijn kristallen (edelstenen) door de eeuwen heen gebruikt voor spirituele ontwikkeling, voor genezing en bescherming. In Feng Shui gebruiken we kristallen om de harmonie en balans thuis te herstellen.

Rozenkwarts is bijvoorbeeld de steen van het hart en de liefde. Rozenkwarts werkt in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Hij is geschikt bijvoorbeeld in de Relatie zone van je huis (zie de Bagua verdeling). Zwarte toermalijn en hematiet hebben sterke beschermende energieën, citrien en pyriet bevorderen zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfinzicht.

Koningen en koninginnen, en hogepriesters van verschillende beschavingen hebben altijd gebruik gemaakt van bijzondere energieën van edelstenen en kristallen. Deze energieën en de schoonheid kunnen nu ook in jouw huis zijn! Wil je meer weten over kristallen en de eigenschappen?

Bezoek Zee van Licht  in Den Haag  

Zee van Licht website –  is een edelsteenwinkel, workshop locatie en ontmoetingsplek voor bewustwording en verlichting in Den Haag. 
In de winkel vindt je de mooiste schatten van moeder aarde, de edelstenen. Je kunt er terecht ook voor de volgende behandelingen.

Byart Crystals in Amsterdam

De winkel en showroom van Byart Crystals – website  is een familiebedrijf uit Brazilië gevestigd in Amsterdam. Ze bieden het meest prachtige kristallen en sieraden aan en helpen je graag bij het vinden van de perfecte kristal of edelsteen waar je naar op zoek bent. Alle producten zijn ethisch verantwoord en helpen lokale families in Brazilië inkomsten te genereren.