Couch lamp plant case study

Kantoorruimte in Amsterdam, Toren van het WTC World Trade Center

Kantoorruimte in Amsterdam, Toren van het WTC World Trade Center

Amsterdam, Nederland

Deze opdracht was een kantoorruimte van een financiële investeringsmaatschappij in het World Trade Center in Amsterdam. In samenwerking met architecten, heb ik ook adviezen kunnen geven op Feng Shui gebied.

De kantoorruimte is een prachtige, functionele, schone en moderne ruimte geworden waar de aarde kleuren, beige, licht bruin, wit en lichtgrijs de boventoon voeren.  Deze kleuren staan voor het element aarde en metaal: structuur, rust, focus, duidelijkheid en concentratie.

Wit en grijs hebben we veel in de vergaderruimte gebruikt.

Bij de receptie hebben we een mospaneel geplaatst. Dit is een prachtig natuurlijk product om een schone en strakke kantooromgeving te verfrissen, mooier en levendiger te maken. Ook hebben wij in elke kamer mooie planten geplaatst om de luchtvochtigheid te verhogen, de ruimte aangenaam te maken en daardoor werk stres te verminderen.

In het kantoor van de directeur (de enige vrouwelijke directeur in het bestuur) hebben wij een salontafel geplaatst met comfortabele stoelen. Daardoor is er een plek voor meer informele gesprekken ontstaan. Hier hebben we zachte aarde tinten gebruikt; houten kasten op maat laten maken en de muur artistiek laten schilderen met goudgele afwerking (element metaal).

Goed archiefsysteem zorgde voor een overzichtelijke administratie.
Het is aangename een mooie werkplek geworden waar men zich niet alleen prettig voelt, maar zich ook goed kan concentreren.

City
Amsterdam

Land
Nederland

Type
Kantoorruimte

Services

Feng Shui Interieur Advies