Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
IMG_1437
IMG_1523
IMG_1529
IMG_0915
IMG_0914
IMG_1335
foto
IMG_0273
IMG_0270
IMG_0902
IMG_0274
IMG_1353

Appartement in Nice

Nice, Frankrijk

In Nice heb ik voor een klant “Feng Shui Advies Uigebreid” uitgevoerd voor haar appartement. Ik heb een volledige analyse gedaan van de plattegrond van het huis en heb op basis daarvan aanbevelingen gedaan.

De plattegrond van het huis had een onregelmatige vorm. We hebben aanpassingen gedaan om ervoor te zorgen dat de energie vrij en onbelemmerd stroomt door het hele appartement. Een voorbeeld van een van de aanpassingen is de volgende. Centrum van het huis staat altijd voor gezondheid en vitaliteit. Het moet vrij zijn van zware meubels, vreemde hoeken, trappen, muren of obstakels. We hebben de muur in de woonkamer verwijderd om een meer open ruimte te creëren.

Een ander voorbeeld is de keuken. In de keuken heb ik het aarde element geadviseerd. We kozen hier voor een gele kleur voor de keuken kastjes in combinatie met een marmeren aanrecht. Ook hebben we planten en kleine boompjes op het balkon gezet, zodat de hout energie kon worden geactiveerd. Dit werkte uitnodigend om naar buiten te kijken en te genieten van het uitzicht op zee en de prachtige mediterrane blauwe lucht.

Dit is natuurlijk niet alles wat ik in het appartement heb aanbevolen. Er waren nog meer aanpassingen die ik heb gedaan, zoals te zien op de foto’s. De klant was heel erg tevreden en liet mij weten dat zij erg blij was met de veranderingen en de positieve effecten die het had op haarzelf als persoon.

City
Nice

Land
Frankrijk

Type
Appartment

Services
Feng Shui Interieur Advies Uitgebreid