Feng Shui Design

Feng Shui Design

Menu
Case studie 06
Case studie 05
Case studie 03
Case studie 02
Case studie 01
Case studie 07
Case studie 04

Kantoorruimte in Amsterdam, Toren van het WTC World Trade Center

Amsterdam, Nederland

Ik werd gevraagd voor advies bij de inrichting van de kantoorruimte van een financiële investeringsmaatschappij. Deze investeringsmaatschappij zat in het World Trade Center in Amsterdam. In samenwerking met architecten die de opdrachten gaven, heb ik de inrichting uitgevoerd en heb ik ook enkele adviezen kunnen geven op Feng Shui gebied. De kantoorruimte werd een functionele, schone en moderne ruimte waar de kleuren wit en lichtgrijs gebruikt werden. Deze kleuren staan voor het element metaal: focus, duidelijkheid en concentratie.

Wit en grijs hebben we ook in de vergaderruimte gebruikt.  Bij de receptie hebben we een mospaneel geplaatst. Dit is een prachtig natuurlijk product om een schone en strakke kantooromgeving te verfrissen, mooier en levendiger te maken. Ook hebben wij in elke kamer mooie planten geplaatst om de luchtvochtigheid te verhogen, de ruimte aangenaam te maken en daardoor werk stres te verminderen.

In het kantoor van de directeur (de enige vrouwelijke directeur in het bestuur) hebben wij een salontafel geplaatst met comfortabele stoelen. Daardoor creëerden we een plek voor informele gesprekken. In deze kantoorruimte gebruikten we zachte aarde kleuren. Ook hebben we houten kasten op maat laten maken en een muur artistiek laten schilderen met goudgele afwerking (element metaal). Belangrijk was ook een goed archiefsysteem, wat zorgde voor een overzichtelijke administratie. Ook hier plaatsten we een mooie grote plant, zoals boven beschreven in de vergaderruimte.

We hebben een hele fijne, aangename een mooie werkplek gecreëerd waar alle werknemers zich prettig voelden en zich goed konden concentreren.

City
Amsterdam

Land
Nederland

Type
Kantoorruimte

Services

Feng Shui Interieur Advies